5 fede køleskabe

koeleskab

Er dit gamle køleskab stået af, eller trænger du bare til et nyt? Så læser du med det rette sted. Vi vil her give eksempler på 5 fede køleskabe hvor funktion og pris går op i en højere enhed og gør, at vi mener de er berettiget på sådan en liste.

Alle disse køleskabe er fundet på hjemmesider med online salg ? da man i mange tilfælde får mere for pengene når man handler online, og derudover er det dejligt nemt, da disse hvidevarer gerne bliver leveret til ens fortovskant og derfor skal man ikke slæbe det hele vejen med hjem fra hvidevarebutikken.

Køleskabslisten

Vi har udvalg de fem køleskabe vi mener er fedest, og sat dem i en vilkårlig rækkefølge, der er derfor ikke vurderet nogen top 5, men flot angivet en liste med 5 forskellige men fede køleskabe.

1: Bosch Kan58a55

Er du til Amerikaner køleskabe og passer et sort køleskab ind i din indretning, skulle du tage et kig på dette Bosch Køleskab. Med den indbyggede vand og isterningedispenser er der altid isterninger til drikkelse og drinks, samt kold vand man ikke behøver have stående på flasker i køleskabet. Er man glad for kold postevand er et amerikanerkøleskab som dette, rigtig fedt at have i køkkenet.

Indstillingerne for dette lækre sorte stilrene køleskab fungerer vha. af et digitalt display der er på forsiden af køleskabet, hvilket gør det nemt at indstille køleskabet som man vil have det. Det er især graderne i køleskabet og isterningetypen man ændrer på indstillingsdisplayet.

2: AEG S74010KDW0

Er du til et flot rummeligt køleskab kunne et AEG af denne model være sagen til dit køkken. Det har en volume på 395 liter ? så der rigeligt plads til alt mad og drikke du kunne have brug for i dette køleskab. Samtidig er designet lavet, så der er god plads til en masse forskellige typer af madvare, da der er forskellige typer af hylder designet ind i køleskabet.

Denne model af køleskab er udstyret med en såkaldt ventileret køl, med Maxiload. Det betyder, at der bliver blæst koldt luft omkring og sikrer en mere optimal luftcirkulation, der giver bedre klima i køleskabet

3: Electrolux ERF3100AOW

Er du på udkig efter et køleskab i den bedste energiklasse så finder du det i denne Electrolux model. Med sit A+++ får du et af de mest energivenlige køleskabe på markedet og det betyder også minus på din elregning, hvilket er endnu en bonus. Modellen er listet som ekstra stor og med god plads til alle dine madvarer ? derudover er det en fritstående model. En af de helt store fordele ved dette køleskab, er dets evne til selv at afrime. Med selvafrimingsfunktionen kan du slippe for at bruge din dyrebare tid på noget så åndssvagt som at afrime et køleskab. Skal du hurtigt have kølet noget til en bestemt temperatur, når der eksempelvis kommer gæster, har denne model en rigtig smart superkøl funktion, der gør at man hurtigt og nemt kan sænke temperaturen i køleskabet og en noget køligere oplevelse ? en rigtig smart opfindelse, til folk der er spontane og har brug for at kunne køle noget af hurtigt.

4: AEG S83820KMB3

Et meget stilsikkert valg er denne model fra AEG. Et rigtig flot sort køleskab får du i denne model, så der skal selvfølgelig være plads til sort i køkkendesignet, men så er dette køleskab også som fod i hose. Der er touch display på ydersiden af køleskabet, så du hurtigt og nemt kan indstille dit køleskab efter dine behov og indvendig er køleskabet udstyret med Multi air flow teknologien, der gør at dine madvarer er sikret en ensartet køl. Derudover er der en smart teknik indbygget i køleskabet til at opsamle dårlig lugt, kaldet Clean-air control, som sikrer dine andre madvarer ikke bliver ?smittet? med den dårlige luft. Skabet er derudover godt miæjømærket med en a++ mærkning.
Et sikkert og stilrent valg, hvis man er meget efter lækkert design af sine hårde hvidevarer vil dette køleskab være nummer 1.

5: Bosch KSV36BW30

Det velkendte tyske elektronik mærke, der aldrig slår fejl har også her lavet et godt køleskab med stor rummelighed. Med 346 liter plads er der masser af plads til alle dine fødevare samt drikkevare og det flotte hvide fritstående køleskab passer ind i de fleste køkkener. God energiklasse og dynamisk køling samt automatisk afrimning er dette et køleskab du vil blive glad for.

Vi håber at have givet nyt stof til tanke om nyt køleskab, du skal have held og lykke med udskiftningen af jeres køleskab og vi håber i finder et godt, flot og brugbart nyt køleskab til jeres køkken.