En Aktiv Indsats for Konstant Forbedring af Dit Udseende

Vi kan alle godt lide, at se godt ud. Det giver en enorm selvtillid, og hjælper os med at udbygge vores sociale cirkel. Der er en grund til, at vi kalder folk der ser godt ud for ?tiltrækkende?: et godt udseende trækker andre mennesker tættere på dig, og giver dem lyst til at lære dig at kende. Det er ikke alle disse mennesker vi nødvendigvis kommer godt ud af det sammen med, men jo flere vi møder, jo større er chancen også for, at vi danner rigtigt gode venskaber og forhold.

Du gør sikkert allerede en helt masse for at forbedre dit udseende. Måske holder du dig opdateret via diverse modeblogs og magasiner, og du køber sikkert også moderne tøj med jævne mellemrum. Du har sikkert eksperimenteret med diverse frisurer, og er omgivet af gode venner, der giver dig konstruktiv feedback på dit udseende, når det er nødvendigt. Det er de helt basale ting, så jeg forventer du allerede har dem på plads. Er det ikke tilfældet, så kan du godt læse videre i denne artikel, men der er ikke umiddelbart grund til at implementere noget fra den, før du har fået de basale ting på plads.

Det jeg vil beskrive her, er nemlig en forholdsvis simpel tilgang til aktivt at forbedre dit udseende, der dog godt kan være lidt mentalt krævende. Det er en lille mental øvelse, der tager 5-10 minutter, men som kræver at du er villig til at se dig selv i øjnene, og være lidt kritisk. Hvis du ikke kan acceptere kritik fra andre, er der stor risiko for, at du heller ikke vil lytte til dig selv i denne øvelse. Samtidig skal du have en konstruktiv tilgang, hvor du ikke bare slår dig selv oveni hovedet, men kan sætte pris på feedback og aktivt benytte den til et blive endnu bedre.

Det her er en teknik du skal bruge, hver gang du har været til en eller anden form for arrangement, hvor du har gjort noget ekstra ud af dit udseende. Alle situationer, hvor du har (eller burde have) sørget for at se ud på bedst mulig vis. Det kan være alt fra en tur i byen, til et bryllup eller en date. Når arrangementet er slut, og du ligger i din seng, så vil jeg bede dig om at lukke øjnene og spole tiden lidt tilbage. Forestil dig, at du er til arrangementet, og kigger dig selv i spejlet. Først kan du nyde, hvor godt du egentligt ser ud: giv gerne dig selv en kompliment eller to. Bagefter skal du tvinge dig selv til at besvare dette spørgsmål: ?Hvad kunne jeg gøre endnu bedre??.

Lad os sige, at du allerede har en lækker hættetrøje på, og den klæder dig. Hvis nu du kunne se alle hættetrøjer i hele verden, tror du så ikke der ville være én, der klædte dig endnu bedre? Prøv at forestille dig, hvordan den ville være anderledes. Måske hætten havde et andet design, eller hele trøjen havde en anden farve. Det behøver ikke være en hættetrøje du nogensinde har set før: bare lad fantasien styre.