En kompakt varebil, kommer lettere frem

Skal man ofte rundt med mindre partier varer, så behøver man måske ikke at anskaffe sig en stor kassebil. En kompakt varebil kan rumme en masse og den kommer meget lettere frem, især i byerne. Her kommer den kompakte varebil virkelig til sin ret. Hvis man går en tur i gaderne i byen på en almindelig hverdag, så vil man se masser af disse varebiler, parkeret foran de små butikker. Også små håndværkere har glæde af disse biler. 

Der er mange fordele ved en kompakt varebil, som Mercedes Citan. Selv om den ikke fylder alverden i landskabet, så har den alligevel en kapacitet, som overrasker, når man bruger den i praksis. Mercedes Citan har plads til det meste, når du skal rundt i byen med dine varer eller dit værktøj. Den kommer snildt omkring i byen, selv i de snævreste gader. Det gør Mercedes Citan til en ideel bil for dig, der skal meget rundt i byen og har brug for god plads i varerummet.

Komfortabel og smidig

Smidighed er et kendetegn ved Mercedes Citan, der let kommer frem, selv til bagerste baggård. Den er let at manøvrere og lastrummet har plads til det meste, så du kan have det hele med, når du skal rundt i byen. Den er let at læsse og laste, takket være lave kanter ved både døre og lastrum. Det er smart og man slider ikke så meget på ryggen, når ergonomien er tilgodeset af designerne bag.

Komforten i Mercedes Citan er et kapitel for sig. For her sidder man virkelig behageligt og har god støtte i siderne. Med den gode komfort, der er i en Mercedes Citan, kan man klare selv lange arbejdsdage med meget kørsel. Det er ikke en bil, som giver dig ondt i ryggen, for der er tænkt over de ergonomiske.

Kørende arbejde

At have et arbejde, hvor kørsel er en stor del af jobbet, kan let slide på ryggen. Det er vigtigt at man er opmærksom og bruger sin krop med omtanke. Mercedes Citan er en varebil, der tager hensyn til din ryg og dit velbefindende.