Få dit livs år på Vandel Efterskole

I Danmark er der stor tradition for at tage på efterskole. Det er et slags frirum i hverdagen, hvor man kan komme ud og dyrke sine hobbyer, møde andre mennesker og lære noget om sig selv. Kendetegnet ved en efterskole er at man bor på den. Samtidig går man i skole i dagtimerne. Der findes rigtig mange forskellige skoler at vælge imellem.

Vandel Efterskole henvender sig især til unge, som gerne vil udvikles og udfordres. Fagligheden på skolen vægtes højt. Desuden er fællesskabet i højsædet. Der er et simpelt formål med et efterskoleår. Her er der fokus på udvikling, oplysning af samfundet og helt generel dannelse af hver enkelt elev.

Vælg den rigtige retning

Grunden til at rigtig mange vælger et år på efterskole er muligheden for at få en masse tid til sin hobby og få nogle rigtig gode venner. Stemningen på en efterskole er ofte helt speciel. Det er den fordi, man bor på den sammen med en masse andre unge. Derved kan en særlig fællesskabsfølelse ofte tydeligt mærkes et sådant sted.

Der findes et utal af skoler at vælge imellem. Hvis man eksempelvis er vild med at stå på ski, musical eller måske at finde en helt ny hobby, er Vandel Efterskole en god mulighed. På skolen bor der omkring 150 unge elever hvert år. Derfor er der rig mulighed for at skabe nye relationer og samtidig blive meget klogere på sig selv.

Mange gode oplevelser

Noget som rigtig mange husker bedst fra sit efterskoleophold er de mange spændende oplevelser. Der afholdes løbende aktiviteter og sjove arrangementer. Det kan være alt fra en idrætsdag til en dag fyldt med kreativitet. Man kan endda også komme med på udlandsrejser, lejrture og meget andet.

Oplevelser kan man aldrig rigtig få nok af. Desuden er det ofte noget, som man aldrig glemmer. Noget andet fedt ved et år på efterskole, er at man kan møde en masse forskellige mennesker. Det kan altid være godt at få udvidet sin horisont. På den måde kan man endda lære noget nyt og måske få en ny interesse.