Fire gaveidéer til ham og hende

Gaver kan altid være svære at finde på, specielt hvis det er til hende eller ham, der har alt. Man vil gerne give en sød, personlig gave, men ender altid op med at købe en ting fra listen. Hvis du også mangler gaveidéer, der både kan være lette at købe og lave, giver vi dig her fire forskellige idéer, som både ham og hende kan blive glade for.

 

Oplevelser

Oplevelser er den slags gaver, man altid vil huske, og altid vil huske hvem man har fået dem af. Oplevelsesgaver kan samtidig være meget personlige, og vise, at man kender den person, man giver gaven til. Det er ikke altid, at det er et gaveønske, men noget personen engang har sagt, som du kan huske. Har din kæreste måske engang sagt hun gerne vil på spaophold? Eller har din far sagt, han gerne vil prøve at komme til ølsmagning? Det kan også være oplevelser, som i oplever sammen, som for eksempel at spise på din kærestes ynglings restaurant, eller tage til en koncert sammen med hans eller hendes ynglings sanger.

 

Personlige gaver, der passer til begivenheden

En særlig begivenhed er noget man altid vil tænke tilbage på, og det er gaverne også, specielt hvis det er en gave med omtanke og en gave, der passer til denne begivenhed. Til studenten kunne det for eksempel være store plakater med en studenterhue på, eller store plakater med forskellige billeder fra studentens liv. Det kunne også være et par af brudens sko, som er blevet forgyldt, som hun får på sin bryllupsdag, eller en flaske rom, som bleve lavet det år din far blev født. Denne slags gaver kan være meget forskellige i forhold til hvilken person, der skal modtage gaven og hvilken begivenhed det er.

 

Kreative gaver

Kreative gaver kan være utrolig personlige, og kan laves på mange forskellige måder. Det kommer naturligvis også meget an på den person, der skal have gaven og hvad den person vil sætte pris på. En idé alle vil sætte pris på, er en fotocollage med forskellige billeder af dig og hovedpersonen, sat i en ramme til at have stående i hjemmet som minde. En anden, personlig gave kunne være et videoklip med gamle hjemmevideoer. Denne gave vil være perfekt til dine forældre, den dag du flytter hjemmefra eller blive gift, for at minde dine forældre om, at du altid vil være deres lille barn.