Firma Messe – Sådan sikre du at de lægger mærke til dit firma

Hvad er vigtigt når man tager på messe? Flere ting. Men først og fremmest skal man være synlig. Det er alfa og omega at man er synlig når man tager på messe. En messe skulle gerne blive brugt til netværk. Et netværk kan skabe en masse nye kunde, give dig sparing på ideer og meget andet. Derfor er det vigtigt at du kommer i snak med en masse når du er ude på messe med dit firma.

Når du får talt med en masse, gerne folk der selv tager kontakt fordi det du laver ser spænende ud og du har lavet en stand der indbyder til samtale, samtidig med at selv er åben for en masse snak skal du nok lykkedes på din messe.

Men hvad skal man gøre for at man blive synlig og attraktiv på en messe. Vi giver i denne lille artikel nogle bud på tiltag du kan gøre for at gøre din messe stand til den mest attraktive og synlige på hele pladsen.

 

Loftbannere

Er der plads og mulighed på din messestand til at have loftbannere, kan det være en fed tweaking af din messestand. Der er ikke så mange andre der har luftbannere med er vores observationer, så der kan du allerede skille dig lidt ud.

Det er ikke alle steder hvor det er mulighed for at du kan have loftbannere med, men tag og spørg afholderne af din messe om der er mulighed for at hænge loftbanner op, og tag det helt klart med i porteføljen hvis der er mulighed for det ? det er en nem måde at skille sig ud og skabe ekstra synlighed.

Loftbannere kan komme i mange modeller. De mest normale er enten rund eller trekantede, de er nemmest at lave og nemmest at sætte op, så der er mange der er bygget således.

 

Roll up banner

Er en anden mulighed for god synlighed under din messe, er ved brug af messe udstyr som roll up. Der bliver brugt roll up bannere af mange, men det skal ikke være det der afholder dig fra at bruge det. Det er en nem måde at starte sin messe stand på, hvor man får god synlighed for pengene.

Det er meget normalt at bruge et roll up banner, så se om du ikke kan få dekoreret din på en speciel måde, så den ikke ligner alle andre roll up bannere. Det er altid vigtigt at have noget anderledes, så man bliver lagt mærke specielt til din stand.

 

Pop up væg løsning

Denne løsning er til de lidt større stande. Her kan du få nogle rigtig fede og store pop up vægge du kan bruge i din markedsføring af dig selv på messen. Den kan både være lige, men også en buet version er meget populær. På denne pop up væg får du trykt dit logo, slogan og hvad du ellers vil præsentere på messen. Det kan være en rigtig god ide til at få noget fylde på din messestand, hvor den tit står selve messen så du har en form for en baggrund på din stand.

 

Plakater

Det kan være en sjov lille gimmick og en anderledes måde at dekorer din stand med plakater. Det kan dog sagtens lade sig gøre, og det kan stadig godt fungere som en god reklamesøjle.

Det kan her være en god ide at få lavet nogle plakater specielt til dig selv, ellers går fidusen lidt af. Hos mange plakatfirmaer kan du få lavet nogle rigtig fede og speciallavede plakater med dit motiv, logo og/eller slogan og på den måde kan du pryde din stand rigtig flot.

 

Disk

Noget af det vigtigste at have når man tager ud på messe er en god disk. Med en god disk er det nemmere at få folk over, da det er meget indbydende at gå over til en disk og begynde at snakke. På denne kan du få lavet nogle fede billeder og logo af din virksomhed og det du kan tilbyde de virksomheder du vil indgå forretninger med.
Messer kan være en rigtig god ide for at få udvidet dit netværk og finde nye forretningsforbindelser. Sørg for at du får lavet en stand hvor du er meget synlig og folk ligger mærke til dig, så er det meget nemmere at få folk i snak.