Forskellen På Mænd og Kvinders Regntøj

De fleste mennesker tænker ikke særligt meget over valget af deres regntøj. Det skyldes ganske enkelt, at de fleste tænker på regntøj mere som et værktøj, end som egentlig beklædning. Når man køber ?rigtigt? tøj, så går man rigtigt meget op i, hvordan det ser ud. Designet skal helst være tiltalende, og passe til ens personlige stil. Størrelsen skal være helt perfekt, og vi stiller også høje krav til komforten. Mange har oplevet at tage på en shoppingtur, hvor man har prøvet 10-20 forskellige ting, og alligevel kommer tomhændet hjem. Vi tillader os selv at være kræsne, når det kommer til modetøj. Men regntøj? Det bruger de færreste særligt meget tid på at købe. Mange prøver det ikke engang på, før de køber det. Det er altså meget almindeligt ikke at se regntøj som ?rigtigt? tøj: det er bare et værktøj. Det er noget man køber, fordi det er nødvendigt, når det regner.

Der er dog ikke nogen grund til, at have grimt og ukomfortabelt regntøj. Der findes massevis af regntøj på markedet, og det findes i et hav af forskellige designs og størrelser. Der er altså ikke noget der stopper dig fra, at være ligeså kræsen med dit regntøj, som du er med resten af din garderobe. Ved at bruge mere tid på at vælge dit regntøj kan du faktisk blive helt glad, når du ser, at det regner udenfor. Det giver dig nemlig muligheden for at hoppe i dit lækre og flotte sæt regntøj, som du har udvalgt med omhu!

Du skal sådan set bare købe regntøj med den rette pasform. Det er nemlig der, de fleste mennesker går forkert i byen. Det er alt for udbredt at købe regntøj, der er en størrelse eller to for stort. Det skyldes en gammeldags tankegang, der ikke længere holder. For mange år siden gav det mening at købe regntøj der gav ekstra plads. Dengang var det nemlig kun store uldtrøjer, der kunne holde én varm, på en kold og regnfuld dag. Uldtrøjer fylder ret meget, så man var nødt til at sikre sig, at der var plads til mellemlaget under ens regntøj. Men nu om dage går de færreste med tunge uldtrøjer. Vi har ekstremt effektive fleece-trøjer, der hjælper os med at holde varmen, uden at fylde særligt meget. Der er altså ingen grund til, at købe regntøj der er for stort.

Det er også vigtigt at være opmærksom på forskellen på regntøj dame og til herre. Her er der nemlig også forskel på pasformen. Regntøj ser betydeligt bedre ud, og er mere komfortabelt, når det passer til din krop. Det betyder at du som mand bør købe herre regntøj, og du som kvinde bør købe dame regntøj. I begge tilfælde skal du selvfølgeligt også sikre dig, at størrelsen passer dig helt perfekt.