Guide: Find den perfekte julegave med Lego

Julen nærmer sig med hastige skridt, og inden længe begynder det store julegaveræs hvor pakker til store såvel som små skal findes og købes. Et ræs der kan være en uoverskuelig og længere proces, men med Lego blive let som en leg. Læs med, og find den perfekte julegave.

Gennem flere år har Lego formået gang på gang at udvikle nye kreative produkter der falder inde for alle aldersgruppers smag, hvorfor de udgør den oplagte gaveide. Du finder Lego inde for alle kategorier der både henvender sig til piger, drenge såvel som unge teenagere og flere år op. Lego er et frit univers der giver plads til leg og som udover at skabe glæde, styrker motorikken og kreativiteten.

Til barnet i alder 1 ½ – 4 år

Styrk barnets motorik og frem barnets fantasi allerede i en tidlig alder. Lego er skabt til at alle kan være med, og selv den mindste vil opleve at føle sig underholdt og udfordret. Lego Duplo er særligt udviklet til børn i den tidlige alder grundet de større klodser, der hjælper og øver barnet i at gribe fat og holde om ting. Leg med dyr, prinsesser eller superhelte. Lego har alt hvad hjertet begærer, så du kan finde lige netop dét som falder inde for modtagerens smag.

Til den kreativlystne i alderen 5-11 år

Jo ældre børnene bliver jo større interesse begynder de at udvise inde for særlige områder. Lego følger hele tiden med tidens trends og tendenser og udvikler de sejeste og nyeste gadgets der falder i tråd med hvad der er populært. Her finder du alt fra Lego inde for kategorien Harry Potter, til Frost eller Minecraft.

Hver enkelt lille detalje er gennemtænkt og fører det legende univers til virkelighed. Små dekorative klodser i alverden farver, former og forskellige design der alle er så virkelighedstro og kunstnerisk udført, at man virkelig lever sin ind i det finurlige og kreative univers.

Til teenageren i alderen 12+

Kreativ leg har ingen alder og ung som gammel kan være med. Lego i aldersgruppen 12+ er udviklet med en højere sværhedsgrad så man fortsat bliver udfordret, men uden at miste modet til at samle. Lego fungerer afstressende og kan være et godt afbræk fra både skole og studie.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret