Isola ? Krimi med veludført plot og letflydende sprog

Elsker du at blive suget ind i en krimi med et velkonstrueret og snedig plot? Så er den danske krimi forfatter, Katrine Engberg en gedigen håndværker til netop at give dig dèt.

?Isola? er 5 bind i Katrine Engbergs selvstændige krimibøger om snushaven Ester de Laurenti og efterforskerne Annette Werner og Jeppe Kørner. Forfatteren er anerkendt som en håndværker der kan konstruerer den gode historie, og leverer historien i et lydfrit og flydende sprog der rammer bredt.

Isola historien

Historien er om ensomhed, afsondring og savn. Og temaet i den velpoleret krimi starter ud sådan allerede i starten.

Jeppe der er makker med Anette i kriminalpolitiet, har taget orlov fra politiet og slapper af på Bornholm med at fælde træer som skovarbejder. Anette derimod er på job, hvor hun skal opklare et bestialsk mord. Den bizarre sag starter med fundet af menneskekrop, der er opskåret i to halvdele og skødeløst begravet i to kufferterne. Disse bliver fundet på Kastellet og i Østre Anlæg i København.

Kufferternes oprindelse spores tilbage til Bornholm hvor Annette Werner ledes hen af efterforskningen. Her opholder den ensomme krimiforfatter Ester de Laurentis sig også. Og snart føres de alle af det samme spor for at opklare mordet.

Bornholm er ofte Solskinsøen, men i krimien er Bornholm mørk og kold gennem vinteren. Og absolut ikke en sted at tage hen, hvis du er ensom.

Katrine Engberg

Forfatteren Katrine Engberg har skabt sig et navn blandt krimiforfattere der udgiver gode krimier. Ord er vigtigt for hende, og hun er blandt den danske elite der kan skabe et godt plot, fortælle en historie og gøre det gennem et flydende sprog hvor man drages gennem samtlige 360 sider på èn gang. Netop fordi sproget er let og plottet sublim.

Hendes debut og første bog i serien, ?Krokodillevogteren? udkom i 2016. De andre bøger i serien er ?Blodmåne?, ?Glasvinge?, ?Vådeskud? og så den nye; ?Isola?.

Bøgerne i Werner og Kørner serien er populære, og solgt til udgivelse i 28 lande, hvor der er solgt mere end 400.000 bøger. Her har flere af bøgerne prydet de forskellige bestsellerlister i krimi genren.

Katrine Engberg er flere gange kåret og vundet diverse priser som Årets forfatter, Martha prisen, Krimimessens Publikumspris, Den store lydbogpris og andre.