Køb Alle Årets Julegaver på Black Friday

Der er ting nok at se til op til jul, og rigtigt mange af os har svært ved at finde tid til det hele. Det kan derfor godt betale sig at lægge nogle planer for, at nedbringe julestressen, før man står midt i den. Jo tættere man kommer på juleaften, jo mere stress begynder man typisk at føle. Når først du står midt i December måned, så er det svært bare at følge med: og chancen for, at du kan gøre noget proaktivt, er nærmes lig nul. Det er derfor du skal begynde at slå til nu ? før julestressen virkeligt rammer har du nemlig mulighed for, at forberede dig, Ved at være ude i god tid kan du nå langt mere, og klare alting uden en masse stress og jag.

Julen er dog ikke kun en stressende tid: det er for mange også den dyreste tid på året. Der skal bruges massevis af penge på mad, julefrokoster, juleøl og selvfølgeligt julegaver. Ville det ikke være dejligt hvis du kunne slå 2 fluer med ét smæk? Altså kunne slippe af med noget julestress og samtidig spare en masse penge? Det kan lade sig gøre med et lille trick, som jeg her deler med dig.

Tricket handler om at benytte sig af Black Friday. Det er en årlig tradition som først for nyligt er begyndt at melde sig i Danmark. Black Friday er rimeligt udskældt blandt mange mennesker, da de mener den er et symbol på de værste sider af den amerikanske kultur, og kapitalismen generelt. Men for mig at se, så er dagen det vi gør den til: hvis du køber mere, end du har brug for, så er det jo spild uanset hvad. Men hvis du benytter Coolshop Black Friday tilbuddene til at købe nogle gadgets til manden i dit liv, som du så giver ham i julegave, så er der jo ingen skade sket! Han skulle jo have en julegave uanset hvad, og du havde i forvejen set, at der var nogle ting fra Coolshop på årets ønskeseddel. Ved at købe dem på Black Friday sparer du bare nogle penge: alle vinder altså!

Hvis det ikke lige er gadgets du er på jagt efter, så bare rolig ? Black Friday er nemlig en tradition, der ikke drejer sig om nogen særlig kategori af produkter! Alt imellem himmel og jord kan være på tilbud: uanset om du leder efter en kjole, en ph 50 lampe eller et gavekort til byens fineste restaurant, så er der gode chancer for, at du kan finde et godt tilbud på Black Friday.

Hvis du tjekker tilbudsbladene og hjemmesiderne for de butikker der generelt sælger gadgets, lamper, eller hvad du nu er på udkig efter, så kan du hurtigt lave dig en indkøbsliste for Black Friday tilbud. Ikke alene klarer du indkøbene i god tid før jul: du gør det også for billige penge!