Kom tættere på disse personligheder

Hvis du nogensinde har siddet på en bus og set en person læse en bog, så har du sikkert tænkt over, hvor meget vi egentlig ved om de mennesker, vi omgås dagligt. Hvor meget ved vi egentlig om den mand, der sidder overfor os på bussen, eller om kvinden, der står ved siden af os på perronen? Måske tænker du, at det jo er ligegyldigt, og at det er bedre at lade folk være i fred. Men hvis du er nysgerrig efter at komme tættere på de mennesker, du omgås, så kan det være en god idé at læse en bog om dem. For hvad er bedre end at lære noget om andre mennesker gennem deres egne ord?

Jim Latrache-Qvortrup

Jim Latrache-Qvortrup  er forfatter til bogen Jim – Fra cokepusher til undercover i Nordkorea. Bogen handler om Jim selv. Han er født i 1972 og havde en turbulent barndom, hvor han har været på kostskole, børnehjem og i plejefamilie. Som 19-årig tog han til Fremmedlegionen og blev faldskærmssoldat. Han begyndte senere at sælge narko og blev i 90?erne og 00?erne leverandør af kokain til det københavnske jetset. Han var den største leverandør af kokain i Danmark, før han blev fanget og dømt for 1,6 kilo kokain. Han blev udleveret af en af sine leverandører.

Mødet med en kvinde mellem to fængselsophold ændrede hans liv radikalt. Han blev lovlydig forretningsmand og er i dag en succesfuld iværksætter med gang i flere forretninger og projekter i København.

Et forjættet land om Barack Obama

En af tidernes mest interessante personer Barak Obama har i sin selvbiografi “et forjættet land” skrevet om de mange spændende oplevelser, han har haft i sit liv. Barack Obama blev verdens mest magtfulde person som USA’s præsident, men han har haft en lang vej før at han kom så langt. Som ung mand måtte han sælge hash for at få råd til at tage til Harvard, hvor han senere læste jura. Senere var han en del af et af USA’s mest magtfulde familier, da han var gift med Michelle og i to perioder sad som præsident. Barack Obama har været en af de vigtigste personer i hele den nyere historie, og har gjort en stor forskel i samfundet. Det er derfor, at man bør læse hans bog “et forjættet land”, så man kan få et indblik i hans spændende og vigtige liv.

Læs om de mest kendte personligheder

Som du kan se, så behøver du ikke være konge eller præsident for at kunne skrive en interessant bog. Det vigtigste er, at du har et budskab, der kan inspirere andre mennesker. Hvis du har det, så kan du skrive en bog, ligesom du kan læse en bog. Du kan finde bøgerne på Bog og Idé?s hjemmeside.