Send et blomstrende påskeæg til dine kære

Hvornår har du sidst fået et påskeæg? Påsken nærmer sig med hastige skridt, og det er det perfekte tidspunkt at overraske dem, der har gjort noget særligt for dig i år. Mange af os forventer ikke at få påskeæg, når vi først er blevet voksne, men hvorfor ikke starte en ny tradition? Vi elsker allesammen at få blomster, så et påskeæg af den blomstrende slags må da være den bedste hilsen. Hvis du har en særlig person i dit liv, der fortjener at blive fejret, så overrask dem med en hyggelig påskegave!  Find et blomstrende påskeæg hos Bloomit, og bliv inspireret til den perfekte måde at fejre dem på.

Send påskeæg til voksne med Bloomit. De klarer det hele for dig, så du bare kan læne dig tilbage og nyde påsken!

?

Farverige buketter

 Alle haver begynder lige så stille at fyldes med farver, skoven har fundet sine grønne blade igen, selv grøftekanten er ved at flyde over af blomster! Og hos din lokale blomsterbutik er hylderne fulde af de skønneste forårsblomster, der blot venter på at blive bundet til en smuk buket. Inviter lyset indenfor hos dig selv, venner eller familie med hjælp fra Bloomit. Du kan finde noget for enhver smag på deres hjemmeside, ligegyldigt om dit hjem er moderne og enkelt, klassisk og elegant eller sprælsk og farverigt. Overrask dine kære med en sød forårshilsen.

Påskeæg til voksne

Får dine børn også masser af chokolade hvert år? Hvorfor ikke gøre det samme for dine kære? Overrask dem med en skøn påskegavekurv, der vil forkæle alle deres sanser! Gavekurven kan nemlig ikke blot fyldes op med eksklusiv chokolade og andre lækkerier, men også de smukkeste blomster og planter, der kan pynte længe efter, at lækkerierne er væk! De vil med sikkerhed huske din søde hilsen længe efter. Skal gavekurven fyldes op med de lækreste ting fra lokalområdet, er det oplagt at bestille hos Bloomit. De samarbejder med dygtige blomsterhandlere rundt omkring i landet, som hver dag står klar til at binde en skøn buket eller sammensætte en gavekurv for dig. 

Påskehilsener til hele landet

Når du bestiller en hilsen fra Bloomit, har du muligheden for at få levering til både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark. Du kan derfor overraske dine kære med søde påskegaver både på arbejdet og derhjemme. Din familie eller venner vil glæde sig over alle de lækre ting, når et bud pludselig ringer på deres dør. Hvis du bestiller inden deadline, kan din ordre nå ud allerede i dag. Bloomit leverer med glæde din hilsen til hele Danmark, flere steder også alle påskedagene. Bestil din påskeoverraskelse allerede i dag, og vær med til at sprede forårsstemning over hele landet.