Citruskage med chokolade

Ingredienser

175 g smør
175 g sukker
3 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
3/4 dl citronsaft
3/4 dl appelsinsaft
Fyld:
125 g mørk chokolade
Glasur:
50 g mørk chokolade
25 g smør
2 spsk. mælk
125 g flormelis

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk smør og sukker cremet og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med appelsin- og citronsaft. Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform (ca. 20 cm. i diameter), eller en lille bradepande ( 18 x 24 cm).
Drys hakket chokolade på og fyld resten af dejen ovenpå.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 minutter og lad den afkøle på en rist.
Pynt med glasur:
Smelt chokolade, smør og mælk sammen i en lille gryde og rør flormelis i.