Skal du have ny konsol?

Det er fedt at spille spil, der virkelig afvikles hurtigt og flydende. Hvor man mærker spændingen og spillets univers helt ud i controllerne. At se spillet køre i flydende 4K er en oplevelse, der udvider følelsen af at være fuldt og helt til stede i det univers man er gået ind i. Om man spiller spil, der kører i høj hastighed eller bare med vildt flot grafik, som er fuld af detaljer, så er afviklingen afgørende for om oplevelsen bliver ægte.

Med PS5 er der kommet en konsol, der virkelig kan yde det, der skal til for at du kan få en spiloplevelse, der batter. PS5 har superflot grafik og forbedrede loadetider takket være al den ny teknologi, der er lagt ind i konsollen. Den nye SSD-harddisk får det hele til at køre super smooth hele vejen igennem. Det er en stor fornøjelse at spille med denne fantastiske maskine. Det går lynhurtigt og energiforbruget er endda reduceret, takket være det ny hardware.

DualSense er vejen frem

Når du holder den nye DualSense controller, så mærker du endnu engang at PS5 har skruet op for det hele. Her er et hav af nye vibrationer, som får dig helt tæt på det miljø du færdes i. Det giver en ultra realistisk oplevelse af at være til stede og spændingen bliver endnu mere intens, når controlleren til PS5 giver lynhurtig og realistisk feedback.

PS5 lever fuldt op til hvad man kunne forvente af den næste generation af dette legendariske konsolsystem. At du virkelig føler dig flyvende, når du flyver, skyldes i høj grad den nye, videreudviklede controller, som giver den fedeste feedback. 

Et gamerparadis

Der er tonsvis af god underholdning i PS5. Du vil møde mange nye, spændende oplevelse på din vej ind i universerne til denne kraftfulde konsol, der viser vejen. Og spillene til PS5 lader heller ikke meget tilbage at ønske. De kører fantastisk og tilføjer nye dimensioner til et univers, der både er velkendt og forfriskende nyt på samme tid. Lad dig suge ind i de verdener, der åbner sig gennem denne fantastiske maskine.