Smid De Grimme Hvide Havestole Langt Væk

Der er mange ting jeg elsker ved den danske sommer. Jeg elsker synet af alle træerne og planterne der springer ud, og gør alting grønt og flot at se på. Jeg elsker lyden af fuglenes sang, og duften af sol og sommer. Jeg elsker følelsen, når solen på en skyfri himmel kysser min hud. For mig er det fantastisk, at man om sommeren kan gå ind og ud, uden at skulle tænke på overtøj. Sommeren er frihed, varme og glæde. Sommeren er grill-aftener og hygge til langt ud på aftenen.

Der er dog også en enkelt ting, jeg virkeligt hader ved den danske sommer. Den ting jeg hader, er desværre at finde stort set overalt. Den er der, når jeg gerne vil slappe af ude i haven. Den er der, når jeg spiller grill-mad eller prøver at nyde solen. Den sommer-ting jeg hader allermest, er de grimme hvide havestole.

Jeg ved ikke hvem der opfandt den klassiske hvide havestol, eller hvad han havde imod komfort og skønhed. Hvad end der drev ham til, at skabe den hvide havestol, må have været af det onde. For de hvide havestole er simpelthen det værste. Man sidder ikke behageligt i dem. Benene flytter sig, og hele stolen vrider sig i uforudsigelige retninger. Alt hvad der rør ved stolen bliver svedigt, og ingen havehynde kan redde sådan en stol. De er også virkeligt grimme at se på. Masser af produkter masseproduceres i dag, men de forsøger typisk at skjule det faktum bare en lille smule. Hvide havestole ligner prototypen på masseproduktion. Det er simpelthen så upersonligt og koldt.

Jeg ved godt, at de grimme hvide havestole frister. De er virkeligt billige, og de fylder næsten ingenting, fordi de kan stables. De vejer meget lidt, og kan derfor let transporteres hjem når man har købt dem. Måske bilder man sig selv ind, at deres grimme udseende og ustabilitet er okay, da så mange andre mennesker ejer dem. Men du lyver bare for dig selv. Du skal leve med det her køb, de næste mange mange år.

Min anbefaling er derfor, at du smider de grimme hvide havestole langt væk. De ødelægger en ellers fantastisk sommer. Brug lidt ekstra penge, og køb en havesofa og nogle flettede havestole. Invester i nogle gode hynder, og et flot bord. Alle disse ting er en engangsudgift, og du vil få glæde af dem i mange år fremover.

Prøv at forestille dig, hvis du de næste 10 eller 20 år slet ikke behøv at se på en hvid havestol. Hvis den aldrig skar dig i øjnene igen, eller ødelagde din siddekomfort. Det er det du køber til dig selv, når du investerer i ordentlige havemøbler. Du køber komfort og livsglæde, der vil fordoble din nydelse af sommeren, år efter år.