Vinterstøvler 2016 ? Hvad er moderne?

Det danske vejr kræver ofte varmere tøj end, så mange andre steder. Nøglen til at klare vinteren, med alle tæer i behold ligger i godt fodtøj. Det er ofte svært at finde vintersko, der både sørger for at holde fødderne varme, samt stadig opretholder et pænt look.

Der er derfor her samlet 3 sikre valg til hhv. Mænd og kvinder. Der er alt fra stilfulde hverdagssko til de lidt mere praktiske. Årets farver er meget mørke eller brune, der ses derfor et par eksempler på dette herunder.

 

Til Mændene

 1. Ecco Turn
  1

Denne sko er en tidsløs klassiker. Skoen har ud over sit chelsea boot look, en GORE-TEX membran som gør støvlen 100% vind og vandtæt. Denne sko vil være en sikker vinder og sørger for en stilfuld og ikke mindst tør vinter. Den kakaobrune farve, vil passe til både hverdagsbrug, samt mere formelt brug.

Ecco er kendt for deres endeløse og kompromisløse kvalitet. Du er derfor sikret den bedste kvalitet.

Pris: 1400.-

http://lykkesko.dk/herresko/stovler/ecco-gr-24-herre-stovler

 

 1. Roots støvle
  2

                      Med denne støvle fra Roots får du et casual look, med høj funktionalitet. Støvlen er foret med blødt plys, der derfor både er blødt at træde ned på, men samtidigt holder foden varm. Denne støvle klare alle kolde ture i det danske vejr, men fastholder et look der kan benyttes til næsten alt du i forvejen har i klædeskabet. Den brune farve, med den sorte bagdel, giver et klassisk og råt look.

Pris: 750.-

http://lykkesko.dk/herresko/stovler/roots-stovler-130585

 

 

 1. Ecco soft 7
  3

Denne sko fra ecco har lavt skaft, som gør at skoen fungere som en hverdagssko. Derudover er der fantastisk komfort, samt en velsiddende pasform. Denne sko er med sin sorte sko og hvide bund passende til et hvert hverdags outfit.

Pris: 1200.-

https://www.sport24.dk/ecco-soft-7-herre.html?c=433464

 

Til kvinderne

 1. Billi Bi støvle
  4

                      Med denne støvle fra Billi Bi får du en slank støvle, der er enkelt og velpassede til hverdagsbrug. Støvlen er skindforet, så du kommer ikke til at fryse. Det elegante look giver dig en stilfuld men varm vinterperiode.

Pris: 1300.-

http://lykkesko.dk/billi-bi-gr-25-dame-korte-stovler-135935

 

 

 1. Dr. Martens Serena
  5

                      Denne lidt højere støvle, sikre varmen med tekstilfor i blødt plys og et klassisk vinterlook, der ikke går af mode. Den klassiske gule syning langs sålen, sikre det klassiske kendetegn for Dr. Martens. Dr. Martens er kendt for deres sublime kvalitetssko.

Pris: 1500.-

http://lykkesko.dk/damesko/stovler/dr-martens-serena-133807

 

 

 

 

 

 1. Ellos Chelsea boot
  6

Denne chelsea boot sikre både varme og et stilet klassisk look. Støvlen er foret med varmt pelsstof, som sikre behag og varme. Skoen har med sin lille hæl, et feminint look, men med det gode mønster i bunden, sikres fodfæstet i alle former for vejr. Med denne chelsea boot får du derfor et stilrent look. Skoen er af god kvalitet og kan derfor forventes at holde mere end én sæson.

Pris: 999.-

http://www.ellos.dk/ellos-shoes/chelseaboots-i-skind-varmforet/490588?N=1z141x8Z1z141o8&Ns=RankValue3|1&Nao=21&selArt=604541&pr=0C1B2S3T